Бест Уестърн Плюс Хотел Експо София е част от една от най-големите хотелски вериги в света – Бест Уестърн – с повече от 4000 хотела в цял свят.

Бест Уестърн Плюс Хотел Експо е разположен в сърцето на бизнес района на София, на по- малко от 50 метра от Международния изложебен и конгресен център, на две минути от метростанция и в непосредствена близост до Международното летище София и многобройните забележителности на града. Хотелът разполага с 99 уютни стаи, мултифункционални конферентни зали, специално обособен бизнес салон, модерен бар, както и изискана открита лятна градина.

Всички стаи са съобразени с Вашите индивидуални нужди и високи очаквания за комфортен престой с модерна и творческа атмосфера. Помещенията се отличават с простор и висококачествено обзавеждане.

Бест Уестърн Плюс Хотел Експо предлага мултифункционални конферентни и банкетни зали, подходящи за всякакъв вид събития, с капацитет до общо 1200 делегати. Екипът има богат опит в провеждането на различни видове конференции, изложби, тържества и светски събития. Всички конферентни зали са изпълнени с естествена, дневна светлина, като предлагат високоскоростен интернет и модерно техническо оборудване.

Откритата лятна градина “ФорЕго” е идеалното място за организиране на барбекю, приеми на открито и тържества за специални поводи.

За повече информация и директни резервации, вижте тук>>