Хилтън София

С прекрасна гледка към Витоша и Южния парк, хотел Хилтън София се намира в центъра на столицата, точно срещу Националния дворец на културата. Независимо дали сте тук по работа или на почивка, ще намерите всички първокласни удобства, от които се нуждаете за един пълноценен престой.

Нашите 245 шумоизолирани стаи са уютно място за отдих или работа. Насладете се на релаксираща вана, удобството на легендарните Hilton Serenity легла, безплатни чай, кафе и тоалетни принадлежности и удобства като 24-часов румсървиз, безжичен интернет и LCD телевизори. Нашите екзекютив стаи предлагат зашеметяваща гледка към града или планината, както и достъп до Екзекютив салона на хотела, където гостите могат да се възползват от безплатна закуска, освежителни напитки и леки закуски през целия ден.

На разположение на гостите са 24-часов фитнес център, парна баня, сауна и релаксиращ басейн. Поглезете се с разнообразни процедури и масажи в спа центъра или във фризьорския и козметичен салон.

Делова среща или приятна вечеря в неформална обстановка – ресторант „Сезони“ е точното място за целта. Насладете се на вкусни, свежи ястия, приготвени с най-качествените сезонни продукти, подправени с любов и вдъхновение от шеф Илиян Александров и неговия екип от кулинарни експерти.
Бар „Artists“ предлага впечатляваща селекция от храни, напитки и музика. Верен на името и репутацията си, в Artists Bar ще откриете творби на съвременни български художници в стилна атмосфера.

Събитията в Хилтън София превръщаме в изкуство. За по-малки срещи и семинари предлагаме 7 заседателни зали с капацитет до 50 гости. Балната зала „Мусала“ е домакин на събития с до 300 гости и може да бъде разделена на две части чрез шумоизолираща стена. Функционална и елегантна, зала „Мусала“ се допълва от просторно фоайе, което може да се използва за коктейли и кафе паузи.. Други екстри включват флипчарт, бяла дъска, шрайбпроектор, фиксиран екран, канцеларски материали и гардероб.

Хилтън София е пионер в градското пчеларство. Четирите кошера на покрива ни не само ни позволяват да предлагаме на гостите си от нашия собствен домашен мед, но и са свидетелство за нашата загриженост за околната среда.

През 2012 г. Хилтън София става първият хотел в столицата, който инсталира на покрива си соларна отоплителна система. 45-те слънчеви колектора нагряват до 5 тона вода дневно и са пример за корпоративна социална отговорност.

Хилтън София е и първият хотел, който предлага на своите гости безплатни колела под наем, насърчавайки природосъобразния туризъм.

За нас е гордост и привилегия да бъдем единственият хотел в София, осигуряващ работа на хора със синдром на Даун. Ние приветстваме, насърчаваме и ценим различните хора, таланти и идеи.
Хората са сърцето на Хилтън София и стоят в основата на всичко, което правим. Гостоприемството за нас не е просто работа, а семеен уют и топлина, които карат гостите ни да се почувстват у дома.

За повече информация и директни резервации вижте тук >>