Забележителният InterContinental Sofia, разположен в сърцето на българската столица, в непосредствена близост до основните правителствени сгради и културни забележителности.

Хотелът разполага със 194 стаи и апартаменти, 5 зали за събития и срещи, а ла карт ресторант и Club InterContinental Lounge.

Делукс стаите в хотела са с изглед към блестящите златни куполи на катедралата „Александър Невски“. Част от апартаментите предлагат невероятни гледки към на София и склоновете на планината Витоша. Елегантният интериор на стаите е подчертан чрез модерни дизайнерски акценти и пълна гама от удобства.

В ексклузивния Club InterContinental Lounge гостите на хотела могат да се насладят на разнообразие от VIP услуги.

Ресторантът а ла карт очарова със своето разнообразие от вкусни ястия в уютна атмосфера.

InterContinental Sofia разполага с обособен етаж и 635 кв. м площ за провеждане на събития и конференции. Центърът за мероприятия е специално създаден да осигури хармонична атмосфера, комбинация от светли просторни помещения, удобства и модерни технологии. Хотелът разполага с 5 зали за срещи, които могат да посрещнат нуждите на събития от различен характер. Капацитетът на най-голямата зала е 240 човека, компактните зали Парламент, Галерия, Библиотека и Опера са идеално решение за малки и средни събирания.

За повече информация и директни резервации вижте тук >>