Метрополитън Хотел София е открит в началото на 2008 година и е носител на престижната награда „Сграда на годината 2008”. Разположен е в стратегическа близост до летище София, Бизнес парк, Мегапарк, търговски център The Mall и Международния Експо център.

В Метрополитън ще откриете уют, приятелско обслужване и специални комплименти като безплатен интернет, мини-бар, паркинг и трансфер от и до летище.

Всички 201 стаи и апартаменти разполагат с удобно легло, работен кът, плазмен телевизор със сателитни канали, мини-бар, персонален сейф, директен телефон – всичко необходимо за Вашия комфортен престой.

В Метрополитън ще намерите 10 конферентни зали, подходящи за събития от кратка работна среща до международна конференция. На Ваше разположение са техническо оборудване, разнообразен кетъринг и екип от професионалисти, които ще съдействат за успешното протичане на всяко мероприятие.

Ресторант Метрополитън е носител на награда от сп. Бакхус за най-добър ресторант в категория „Хотелски ресторант за 2012г.” Тук Ви очаква изкусителна кухня, придружена от богата селекция вина и високоалкохолни напитки.

В Мет Бар може да се насладите на ароматно кафе с домашно приготвен десерт или освежаващ коктейл в елегантна атмосфера.

За повече информация и директни резервации, вижте тук>>