Първият ‘upscale design’ хотел в София, съчетаващ лукс и изключителен дизайн с безупречно обслужване на световно ниво. Достоен член от веригата Design Hotels, Sense Hotel Sofia е архитектурно произведение на изкуството, което впечатлява със своята уникалност.

Отдаденост на модерния дизайн, лукс, спокойствие и уют, които превръщат престоя на гостите в неповторимо изживяване. Този образец на архитектурното изкуство, превъплъщение на блестящия дизайн на 21 век и чистия баланс, е създаден със съдействието на Lazzarini Pickering Architetti and Архитектурна група Цонков. Sense Hotel Sofia е сграда, която кореспондира със своето обкръжение и със своята иновативна стъклена фасада буквално отразява миналото, настоящето и бъдещето на София. Разположен в сърцето на българската столица, Sense Hotel Sofia има несравнимо местоположение на главния софийски булевард “Цар Освободител”, където се намират някои от най-значимите институции за държавата, включително Народното събрание.

Sense Hotel Sofia разполага с балансирани пространства с вложени естествени материали. Гостите се потапят в уникалния уют и постоянно чувство за изисканост във всяка от 71-те стаи и апартаменти и се наслаждават на обстановка, която напълно ще задоволи нуждите им и в същото време ще надмине очакванията им.

Релаксиращата атмосфера на Rooftop бара, уникалната просторна тераса и безкрайното усещане за небе и звезди, съчетано с първокласни коктейли и селекция от вина прави мястото идеалното за една запомняща се среща, перфектен завършек на напрегнатия работен ден или весели срещи с приятели. Менюто на Rooftop Гастро Бар е създадено с пресни и балансирани хранителни съставки, които допринасят за оптимално здраве и комфорт. Всичко това в Rooftop Бара на Sense Hotel Sofia разположен на най-високия 9-ти етаж.

Хотелът разполага с неповторими конферентни зали. Подходящи за организиране на фирмени обучения, продуктови презентации, малки срещи, важни tête-à-tête дискусии или по-големи бизнес конференции до 90 делегати.

Sense SPA с прекрасното съчетание на дискретна дневна светлина, дърво, камък, стомана и вода е оазис на хармонията в сърцето на София. Центърът предлага терапии за лице и тяло с продуктите на ЕСПА извършвани от опитните терапевти на хотела. На разположение на гостите са закрит плувен басейн от неръждаема стомана, релакс басейни със студена и гореща вода, сауна, парна баня и фитнес.

За повече информация и директни резервации, вижте тук>>