Хотел Ястребец Уелнес и СПА е първокласен целогодишен хотелски комплекс, само на час път от София, сгушен сред вековните иглолистни гори на Рила планина над Боровец.

Разположен до една от пистите на най-стария планински курорт в България и на Балканите, хотелът предлага ski-in & ski-out условия за практикуване на зимни спортове. Слънчевата тераса срещу пистата е едно от най-предпочитаните места в курорта за обяд и почивка с чаша топла напитка в ръка.

През лятото любителите на планината могат да се възползват от организирани разнообразни планински преходи, посещение на културни и природни забележителности, колоездене и здравословна почивка сред боровата гора и чистия планински въздух, далеч от градските жеги.

Ресторантът на хотела работи с най-качествените и типични за българската кулинарна култура сезонни продукти от малки български ферми. Чрез модерни техники шеф-готвачът Любомир Тодоров, пресъздава по свой неповторим начин комбинации на българската с други традиционни кухни. Превъзходните ястия биват допълнени от богата вино селекция, а приятната атмосфера е завършена с пленителната гледка към боровата гора.

Хотелът разполага с 34 уютни стаи, 7 просторни апартамента и 15 финландски вили, спотаени в парка Yastrebets Park & Forest, част от самия хотелски комплекс.

За корпоративни събития на разположение на бизнесът е личен асистент на място в хотела, шатра с капацитет 250 човека и 4 конферентни зали с адаптивно пространство, мултимедия и техническо оборудване.

В градината пред хотела е разположен детски кът със забавни атракциони и дървени съоръжения. За зимните дни на разположение на децата е уютен детски кът на закрито.

Пиано барът и нощният клуб работят по предварителна заявка.

Награди:

  • Bulgaria’s Leading Resort за 2014, 2015, 2016 и 2017 на най-престижната класация в областта на туризма – World Travel Awards
  • Сертификатът Travellers‘ Choice 2015, 2016, 2017 и 2018 от Trip Advisor.

За повече информация и директни резервации, вижте тук>>